Květnové EFI NEWS 2024 | PojistovaciPoradci.cz

Květnové EFI NEWS 2024

Vážení klienti, již nyní si můžete přečíst květnové vydání EFI NEWS společnosti e-Finance. Hned úvodem vás naladíme na láskyplný máj. Rovněž vám chceme připomenout Den matek, který je tuto neděli 12. května a rozhodně byste na svou maminku neměli zapomenout. Tip, kam ji vzít na její Den, si přečtěte v novinách.
EFI, ZNAČKA ÚSPĚCHU. Díky sládkům z EFI Pivovaru se podařilo EFI Dvanáctce získat další stříbrnou medaili na Mezinárodním pivním festivalu. Tento zlatavý mok můžete ochutnat na čepu v našich EFI Hostinicích . Dalším vítězstvím je cenný bronzový kov e-Finance Sport Teamu, který mezi 88 statečnými týmy obstál a odnesl si krásné třetí místo na extrémním závodě štafet Liptov Ride na Slovensku.
Můžete si rovněž prohlédnout aktuální nabídku dluhopisů koncernu e-Finance, a také investiční nemovitosti k prodeji či k pronájmu. EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech  našich EFI Hostincích a EFI Hotelech. Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE. Budeme rádi, když se začtete a dáte nám třeba i zpětnou vazbu, jak se vám květnové vydání líbí, co byste uvítali v dalším čísle atd. Děkujeme. Tým e-Finance  
Máte dotaz? Kontaktujte nás